Wat doet Internos?

2013 Assepoes en de motorprins

Veelzijdige creativiteit op de planken

Vol trots spelen wij twee keer per jaar een voorstelling in theater De Lievekamp in Oss. Zowel in de Grote Zaal als in de Rabozaal nemen wij ons kleine en grote publiek mee in ons enthousiasme en liefde voor toneel. Of het nu om een klucht, drama, komedie, levensverhaal of een kindervoorstelling gaat, Internos zorgt voor een onvergetelijke avond met een lach van plezier en een traan van ontroering.

2019 Jodelahiti
2011 Whoopy

Iedere dinsdagavond repeteren we in Sociaal Cultureel Centrum d’n Iemhof. Ook is Toneelvereniging Internos bijna jaarlijks betrokken bij lokale activiteiten zoals het Elzeneindfestival en Fantastival. Heel vroeger heeft de toneelvereniging ook meerdere malen gefigureerd in de Ted-show met Ted de Braak. Dit programma van de NCRV werd toen opgenomen in De Lievekamp.